Rólunk
2021.03.03
A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-4.1.4-19-2020-02084

NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE A KIOSKSYSTEMS KFT.-NÉL

2019.07.18

Rólunk:

Cégünk alapításának éve: 1999

Munkatársainkkal lefedjük a teljes termékfejlesztési, tervezési és gyártás előkészítési folyamatokat valamint az értékesítést követő terméktámogatói készségekkel is rendelkezünk.

Így dolgozunk:

A termékfejlesztési elképzelés vagy ügyféligény megszületését és felmérését követően elkészítjük a termék látvány és formatervét. Ezt követően összeállítjuk a szükséges műszaki tartalmat, majd a megrendelővel közösen felmérjük a megvalósítás várható erőforrás szükségleteit. Megvizsgáljuk és felmérjük a fejlesztendő termék és üzemeltetésének jogszabályi feltételeknek, valamint szabványoknak való megfelelésének követelményrendszerét. Kérés esetén elvégezzük vagy elvégeztetjük a termék-bevezethetőség hatástanulmányát. A termék műszaki gyártási dokumentációját és a szükséges új fejlesztéseket részletesen dokumentáljuk. A végleges gyártási és technológiai tervek a prototípus és a sorozatkész termék házon belüli előállítása során születnek meg. Ennek alapján szerződött alvállalkozóink végzik a közepes és nagy szériás sorozatgyártás egyes részfeladatait. A minőségbiztosítás és minőség ellenőrzés ebben az esetben is cégünk kezében marad, garantálva a hibátlan végtermék előállítását. A kis szériás vagy pilot mennyiségű termékgyártást minden esetben cégünk belső erőforrásaira támaszkodva végezzük el egészen a lemezmegmunkálástól az elektronikai összeszerelésig és tesztelésig bezárólag.

Szerződött alvállalkozói erőforrásaink között megtalálható több nagy kapacitású lemezmegmunkáló üzem, elektronikai összeszerelő sorral rendelkező valamint kábelkonfekcionáló üzemek.

Küldetésünk:

Ha megbízható, stabil, és hosszútávon is működőképes rendszerre van szüksége, és mindezt reális áron kívánja megvásárolni, legyen az néhány vagy akár havi néhányszáz darab termék, akkor válasszon minket partnerként projektjei sikeres megvalósításához.

2019.07.16
GINOP Támogatást nyertünk
GINOP-2.1.8-17-2018-02685 Támogatás
2013.04.25

Cégünk már a világ 12 országába szállít rendszeresen saját gyártású és fejlesztésű termékeket. Több mint nyolc külföldi alkatrészgyártót képviselünk kereskedőként és márkaszervizzel valamint technikai támogatással. Csak olyan komponenseket forgalmazunk, amelyek már bizonyítottak a saját projektjeink során. Jegyautomatáink, parkolórendszereink, kioszkjaink saját fejlesztésű és gyártású termékek.